Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthaiku 1

 

Färgskalan skiftar
grönt blir gult blir rött blir dött
kvar är rönnens bär

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-10 11:32



Bookmark and Share


  Rosmarin
fint med alla r-ljud

och som redan påpekats, att den röda färgen underförstås i sista raden
2011-10-28

  Fredrik P. VIP
färggrann hösthaiku
med fin knorr
2011-10-16

  Per Rydberg
Färgstark haiku, där du finurligt döljer färgen i sista raden!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H