Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten text om drömmar, framtid, dåtid, nutid. Måste säga att jag är nöjd.. 10/10-2011


I min fantasi

I min fantasi

dansar regnet på marken
flyger fåglarna likt änglar
kommer en vind och kyler ner
formar röda cirklar
på mina bleka kinder

I min verklighet

Det är varmt nu
solen värmer mycket
blåklockorna vid vägkanten
gungar med rågen
havet brusar i mitt öra

I min dröm

Medan gatljusen släcks
tidig morgon gryning
vandrar hem längs esplanaden
med doft av dig och mig
i kjolens fladdrande tyg

I en annan verklighet




Fri vers av filosofian
Läst 300 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-10-10 11:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tycker om din fantasi
2011-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Vackra ord, Sofia.
Visionärt.
2011-10-16

  © anakreon VIP
Ja, den texten kan du verkligen vara nöjd med, Sofia!
Calle
applåderar
2011-10-16

  M M Mannheim VIP
Underbart beskrivet av din fantasi. Du är hoppet för poesins framtid. Kram från 65 år!
2011-10-16

  Ninananonia VIP
Underbar fantasi... :) så som verkligheten kan vara när den är kärleken..
2011-10-10

  Robin V
Välskrivet! :D
2011-10-10

    ADI Nehlin
underbar fantasi!!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian