Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens sken...

Solens strålar lyser upp vår tillvaro
den lyser på dig och på mig

Men vad som finns inom oss är fördolt
Det sanna ljuset kan lysa upp så att
det alltid är ljust,

även på natten...




Fri vers av marie-helene
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-10 12:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene