Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äpplet .... en av naturens godsaker. Trädet föll av en stormvind och finns inte mer, men det gör jag. Jag är färdig med mina cancerbehandlingar och börjar återkomma till livet igen. Folk ser på mig och undrar om det är över.....jaaaaa


Magkänsla

Magkänsla
vad är det

Den sitter i magen
är förmodligen varmt röd

och

jag har en magkänsla
av att livet kommer
överraska mig snart
med något riktigt
positivt

hur kan hon säga så
säger någon
hon har ju cancer

och?

den har jag kämpat bort nu

tyck inte synd om mig
jag lever
jag leker
jag finns här
och är
så jäkla glad
att detta är historia nu

nu ska jag vila
och ha det gott




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-10 14:18



Bookmark and Share


  HelenaW
Härligt. Skönt att höra att du vill leva, underbart!
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP