Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte det minsta religiös

Tror inte på några gudar
Inte mer än den som bor inom mig själv i alla fall
Den som jag har som måttstock över vad jag tycker är gott och ont
Ja, den som talar om i vissa situationer utifall jag ska vara dum eller snäll
Om jag ska vara ödmjuk eller bara ge någon en fet smäll
Och det bara för att det där som jag precis fick uppleva och se, inte är i mina ögon helt okej!
Nä, för sådär uppför man sig inte
Beter sig
Så visa lite respekt din lilla djävul, till allt och alla
Annars så kommer du i slutändan bara att få ångra dig

Nä, ärligt talat
Jag är inte det minsta religiös, då jag bara kan tro på mig själv och mina egna handlingar som jag gör…

Ken Cassel
10/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-10 15:53



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra!
2012-01-07

  Seglaren
Skönt med människor som inte är religiösa. Och som törs erkänna det.
De flesta är halvreligiösa. Törs inte riktigt ta ställning. De är fegisar.
2011-10-10

  Gunnar Hilén VIP
nu är vi tre...one for all...all for one ! det borde vara vårt slagord i livet
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel