Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Naiv är det enda jag kan säga


Jag är fortfarande inte gift

Vill du gifta dig med mig
sa han
innan jag skulle åka ifrån honom
till ett annat land

Vad skulle jag svara
sex veckor med honom
och han friar

Ja
visst vill jag det

Hur dum får en människa bli
Hur korkat kan man svara
på den viktigaste frågan i livet

Jag ska dela mitt liv
med en annan person
resten av mitt liv

Han kommer till mig
och jag känner
mer och mer
att detta är fel

Veckan kommer
Den viktiga veckan

Där sitter jag ensam och instängt
ska planera min
viktigaste dag
och han sitter där
skäller klagar och super

Varför var jag så godtrogen
som trodde
det var en snäll människa
Förmodligen var det mitt förflutna
som var som en rosa bubbla


Allt inställdes
och jag är fortfarande inte gift
tänker inte bli det heller




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-10 17:22



Bookmark and Share


  Vici
Nä inte till vilket pris som helst.
Det sägs att det tar ca två år att riktigt lära
känna en människa.
Så man får ta det lugnt.
Om det skall bli bra:-)
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP