Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så mycket kärlek som vi två kan dela på

Så om du tar en del, så tar jag den andra
För sen så kanske vi bara kan byta med varann, där vi hand i hand tillsammans framåt gå

Det finns så mycket man bara kan göra för varann
när det kommer till kärlek
Ja, det är bara att öppna ens sinne och släppa det fram
Kanske till henne bara köpa en riktigt fin bukett rosor
då man själv bara får
Björn Borgs mest manliga herrtrosor
Men vad gör det?
För det är ju jättegulligt, då det är tanken som räknas

Ja, det finns så mycket kärlek som vi alla bara kan dela på
Men för att det ska bli till en riktig kärlek, så måste man ändå trots allt bara vara två
Men om du nu bara får för dig att ta all kärlek, så lär jag bara säga Hallå!
Vad håller du på med?
Dela med dig
Eller älskar du bara dig själv sådär otroligt mycket
Så otroligt egenkär…

Ken Cassel
10/10-2011,




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel