Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga ord

I min hjärna där har tankarna gått igång

de snurrar likt en centrifug

-hela kvällen lång


Jag kan inte få grepp om orden

de har redan hunnit tiotusen varv

-runt jorden


Inte en formulering finns att finna

när tårarna ner för kinden

-börjat rinna


För ord kan inte alltid beskriva denna smärta

som river och sliter

-i mitten av mitt hjärta




Fri vers av solvarg
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-10 18:12



Bookmark and Share


  Quasimodo
Här får orden en mening och ger en bild för de känslor som inga ord kan förklara!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg