Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är klart att jag bara kommer ihåg dig

min älskade vän!
För dig kan man väl ändå inte bara undgå att lägga märke till
så vacker som du är
Ja, så det är klart att när man bara får syn på dig, så blir man genast bara lite kär
Ja, bara sådär
Och du med dina rovdjurs ögon och allt
Ja, så att jag kommer ihåg dig, kan du räkna med helt iskallt….

Ken Cassel
10/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 18:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt Ken..
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel