Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som jag ville var att få vara tillsammans med dig

Älskar ju dig
Och det borde du bara veta om vid det här laget
Men så gör du bara såhär emot mig
Är otrogen emot mig
Ja, det är nästan så att botten bara är nådd eller nästa bara ända upp till taket av oförskämdhet
Känner mig bara, så överkörd
Ja, som om jag bara har blivit våldtagen och dumpad
på en helt annan planet
För allt det som jag bara har trott på, har visst bara varit en enda stor lögn
Så efter det som du nu har gjort emot mig, så har jag numera bara svårt för att sova
Börjar faktiskt bara få påsar under ögonen av allt för lite sömn
Så låt mig nu bara få vakna upp och lägga märka till att allt det här bara är en enda stor hemsk mardröm

Det enda som jag ville…

Ken Cassel
10/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 19:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den känns...
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel