Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affärskonferens!

Tack för att ni alla bara ville komma!
Och välkomna hit
Ja, så sätt er nu bara ner vid bordet här vid era namn, så att vi bara kan öppna en flaska champagne
Ja, så att vi alla bara kan skåla över att den här gamla ångbåten äntligen bara lämnar hamn
För det är nu som vi bara ska prata lite affärer med varann
Bara låta lite pengar få byta ägare
Men så är vi alla också bara rika som troll
Kan till och med bara köpa upp varandras länder om vi så vill
Men så går vi alla tydligen bara omkring, med en massa guld på våra tänder

En affärsman säger helt plötsligt att han vill bygga ett tivoli där barnen får gunga
hur mycket som de bara vill
Samtidigt som han bara bedyrar att han inte är någon pedofil
För han vill bara att hela världen ska kunna snurra som en karusell
Ja, så alla barnen bara ska få vara barn
Känna sig lyckliga och fria
För när de blir gamla nog, så får de också bara börja att slita, för brödfödan

En annan säger att han vill skicka ut en raket ut i kosmos
En raket som ska ta reda på om det är så, att Gud bara bor på en annan grann planet
Ja, för han vill finna det svaret som ingen annan heller riktigt vet

En tredje säger med en mörk röst
Jag vill ha båda de saker som ni pratar om och lite till
Ja, för jag vill bara öppna ett jättestort drive in där de serverar riktiga hamburgare och Coca-Cola
Ja, så låt oss nu bara öppna en till champagneflaska
För efter riktigt bra affärer, oss emellan, så måste det bara skålas
Hipp hipp hurra!
Ja, det är så kul, att bara kunna göra affärer med er allesammans
Ha nu en fortsatt trevlig dag....

Den här historien blev som den blev!
Ibland så är det ju så
Man vet inte riktigt hur den bara ska sluta
I vilket fall som helst
Hej då!

Ken Cassel
10/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel