Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi grät aldrig riktiga tårar i regnet



Tänker på oss, lite som ett dansade regn. Så vackra. Smeker varandras höfter, händer och det där stället – där nacke möter hårlinje.

Kastar böljande leenden omkring oss, hår som flyter i strömmar utav luft.

Bär varandra, jag dig. Du mig. Skrattar med lustfyllda blickar. Så otroligt vackra, men vi faller ständigt. Singlar ned, sakta. Flätar samman fingrar, likt kärlek binder ett hjärta. Så, så vackra.
Börjar högt, för att slutligen- hann jag någonsin, på riktigt säga, hur mycket jag älskar dig - nå botten.











Fri vers av Baystream
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-11 11:29



Bookmark and Share


  Järnkatten
Åh, vilket slut, känner nästan hur jag sjunker själv....
2011-10-11

  Anna*
Åååå, sååå smeksamt vackert! Applåderar
2011-10-11

    ej medlem längre
Wow...ännu en "musikalisk" pärla från din själ.
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream