Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en ögonblicksbild från insidan av en mans huvud just nu...inget annat...bara en bild...


Varför...


Varför blir jag varm
Inuti
Varje gång jag ser dej
Varför drömmer jag om dej
Varje natt
Varför blir jag
En stammande tonåring
I din närhet
Så berörd
Av din närvaro
Varför blir jag glad
Bara av att tänka
På dej
Så glad
När det går dej väl
Varför rusar hjärtat
När jag ser dej
Även om jag bara
Ser dej på avstånd
Varför tycker jag
Att du är den
Vackraste kvinnan
Jag någonsin sett
Är det dina ögon
Ditt leende
Eller allt
Som är du
Varför kan jag inte
Stänga av dej
Ta bort dej
Glömma dej
Som aldrig varit
Och kanske aldrig
Kommer att bli
Jag är han
Som var bra att ha
När alla andra svek
När botten gick ur
Då var jag den
Du ringde
Men sen
Gick du vidare
Till andra som sårade
Som gjorde dej illa
Som inte tyckte om dej
Som jag gör
Varför gör jag inte
Det jag borde gjort
När vi första gången möttes
Och jag föll föll föll
Så hjälplöst
För dej
Varför lever hjärtat
Ett annat liv än hjärnan
Varför är inte
Klokhet något
Som hjälper mot känslor
Inte bitter
Inte ledsen
Inte ensam
Men varför min vän
Varför förde Gud
Dig min väg
Om han inte
Låter dej bli min

Varför
Kan jag inte
Vill jag inte
För jag vill aldrig
Kan aldrig
Aldrig någonsin

Sluta
Tycka om

Dig...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-11 12:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Smärtsamt... varför
2011-10-12

  wildah
Känslorna spelar en spratt!
2011-10-11

  Maiah VIP
det måste vara bättre än lyckopiller =)
2011-10-11

    Birgersdotter VIP
Å dina ord säger allt...ja varför...
kärleken lever sitt egna liv
men kanske om du berättar
hoppas hoppas....otroligt
fint skrivet
2011-10-11

  M_Franke
...Inte bara en bild, utan en underbar text med så mkt känslor i varje ord att man nästan kan ta på dem
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT