Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galen i sig


paniken trycker på psykets röda knapp när själen slungas ur sin cirkulära eskapad kring bilden av sinnevärlden klädd i svart flor



tankar stiger meditativt längs med tidens djup



och flyter in i fantasins dunkelblå skymningsrökelse


karesserande drömmens ytspänning

























Fri vers av D S
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S