Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur ska jag klara mig utan dator en hel vecka? Får väl låna en....


Jag reser bort

Tänk så trevligt
att finnas här
med er alla glada
bokstavsskrivare

Jag skriver
och
skriver

Ibland blir det bra
ibland inte bra

men vem ska bedöma det?

Jo det ska du
som läser här

Eftersom vi har
så olika bakgrund
har vi inte samma smak

Jag skriver för mig
men du får gärna läsa

En dag utan att skriva
blir en trist dag

Då börjar nu en trist vecka
Jag reser bort
och kan inte skriva




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 18:55



Bookmark and Share


  LassO
ta med en de finns små bärbara.....
2011-10-11

  Ronny Berk
det sägs att den som gjort en resa har något att berätta, ser fram mot den berättelsen när så tid blir...
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP