Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtklappningar mitt i natten

är vad jag har för dig
Känslor som svallar upp
Hjärtat som bara slår några extra slag
Så blunda inte nu
Dansa istället lite med mig
Ja, låt oss bara skratta lite och ha det kul

Så låt oss bli tillsammans, då vi två blir till en
Låt oss bli tillsammans, då vi blir till varandras bästa vän
Låt oss bli tillsammans långt in i kärleken

Hjärtklappningar mitt i natten är vad jag har för dig
för du har fångat mitt intresse
Så hjärtat mitt har börjat att slå några extra slag
Ja, och jag är bara en vanlig kille, medan du är en så otroligt vacker tjej
Men om du nu bara vill dansa lite med mig, så finns det ingen som blir gladare än jag
Och det eftersom jag tycker du är mer än helt okej
Helt okej för mig...

Ken Cassel
11/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel