Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...men nörda.. detta är att vara fri!!




detta är ju poesi

 

 

*

men

 

 

detta är ju poesi

 

 

 

inte kan man då
vara dagbokskonkret med datum
ej heller formidabelt fördomsfri

 

 

 

detta är ju poesi

 

 

 

detta är att vara fri

sen

 

 

 

får man faktiskt gå
mer på tvären och rigga pratrum
utom ramar i konstens galleri

 

 

detta är ju poesi
detta är att vara fri

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri