Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du heter Barbie och jag heter Ken

Och enligt alla rykten så ska du och jag visst bara bära på den så stora kärleken
Ha varann till allra bästa vän
Och det är visst ett rykte som nu bara är vida känt
Så om det nu verkligen stämmer Barbie, så ska du bara ta tag i min hand nu och snällt följa med mig hem
Hem till oss
Och där vi i varandras armar bara slänger oss på sängen
Och åh, Barbie, vad du luktar gott…

Ken Cassel
11/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel