Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allihopa så behöver vi någon att älska

En bästa vän
En kamrat som är lika smidig i som utanför sängen
En som bara helt spontant per automatik sjunger med i refrängen

Jasså, du vill ha mig
Men säg det då, min älskling
Hi Hi
Ja, så ta mig nu då bara här rakt upp och ner, mitt på sommarängen
Men så är du ju också min älskade pojkvän
Och vad gör inte vi för varandra, för att kärleken oss emellan bara ska fungera långt in i framtiden
Och då vi bara ger och tar, och tar och ger, medan vi bara lyckligt emot varandra ler
Och om vi har riktig tur, så kanske vi med tiden, bara får tillökning i familjen
:)

Allihopa så behöver vi någon att älska
En bästa vän

Ken Cassel
11/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 20:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja det behöver många...
2011-10-12

  anits VIP
Ja, visst behöver alla någon att älska
men ibland blir det inte så
2011-10-11

    ej medlem längre
"En kamrat som är lika smidig i som utanför sängen", den här frasen är fantastisk :) hehe Du é störtskön!!!! :)
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel