Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en riktig party pingla

som bara älskar att festa och släppa loss
Bara hålla på att skoja och driva med killarna
Och till den milda grad, så att killarna bara lätt blir lite osams
och börjar att konkurrera om hennes gunst
För när alla killarna är smått på fyllan och vill samma sak, så är det lätt hänt att det bara blir lite tumult
då de börjar att slåss
Men hon har blivit ganska så van med det, vid det här laget
Och eftersom hon själv nu bara är lite på örat, så kan hon inte göra så mycket annat än att bara skratta lite åt det hela
Skratta åt att hon är mer eftertraktad, än Hugo Boss
The End!

Ken Cassel
11/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-11 21:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) lite skoj..
2011-10-12

  Seglaren
lätt hänt att det blir lite tumult
:D :D
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel