Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill penetrera dig som ett spjut

På bussen
Kysser dig
Och ser livet förändras för mina fötter
Och stämningen då
Vinden blåste på
Och träden slet upp sina rötter

Och i min säng
Var våren på gång igen
Och vi älskade som om den redan var här
Men det var regn den dan
Och snö i stan
Och snögubbar smälte sakta isär

Och idag
Har jag blivit kär
Jag vill penetrera dig som ett spjut
Och imorgon
Blir det grått igen
Och den färgglada våren dör ut





Fri vers av Piri Piri
Läst 1174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-11 14:10



Bookmark and Share


  exhausted and naked
Haha..blir lite taggad på spjutet ;)
2009-09-01

    PoetTina
Stark o talande! Men undrar varför det blir grått imorgon???
2006-02-18

  Duva
"penetrera dig som ett spjut" haha denna dikten gillar jag starkt!
2006-01-26

  Linn Johansson
skitsnygg!
2006-01-12

  oprivat
wow! underbar, verkligen underbar...gillar speciellt denna mening:
"Och träden slet upp sina rötter"
underbart=)
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri