Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Packade med mig datorn i sista minuten....


Jag reste bort

Jag reste bort
och i bagaget
följde min dator med

Den ville inte
bli lämnad därhemma
utan ström
utan någon som trycker på tangenterna

och utan mig




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 00:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ja - det gäller att packa resväskan på rättan sätt- husdjur och datorer ska inte lämnas ensamma hemma utan tillsyn
2011-10-12

  Anita Brännström VIP
haha ......pennan är det
2011-10-12

  LassO
Ha de så kul, med musen....
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP