Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...dessa ord har så många poeter skrivit före mej...till och med riktiga poeter...men de är likväl sanna...


Bara känna kärlek...


Det har sagts
Av andra
Före mej
Det har tänkts
Av tusenden
Det har skrivits
Av så många
På så många
Olika sätt

Men jag
Kan bara
Hålla med
Känna likadant:



"Min vän

Jag kan
Inte känna
Något annat
Än kärlek

För dej..."



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 279 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-10-12 08:49



Bookmark and Share


  Tosca
Dessa vackra rader kan skrivas
hur många gånger som helst!
2011-10-17

  Kalle.O
Hur fin som helst!
2011-10-17

  wildah
Du skulle behöva tankeröverföra tror jag :-)
2011-10-13

  Ninananonia VIP
Att bara känna kärlek...


ja det bara älskar jag...
2011-10-13

    ej medlem längre
Du trollbinder...
2011-10-12

    Birgersdotter VIP
så sant...
2011-10-12

  Linda CH VIP
Orden som tål att upprepas om och om igen.....
2011-10-12

  Jakob Drakros
Så sant... så sant
Väl fångat. :)
2011-10-12

  Angeldust
Läsvärt förmedlar så mycket.Lycka till min vän kram Sunny
2011-10-12

    Lesley
Det ska upprepas ofta
2011-10-12

  sangel
Den största kraft i världen är ju kärleken. Och den förändrar allt. Alltid
2011-10-12

  Anna*
Vem sätter etiketter på "riktiga"?
Det sätt du skriver är unikt för dig
och förtjusande precis så!
2011-10-12

  Rise Little One
Det stämmer alltid och man blir smickrad varenda gång när man hör detta från sin hjärtevän...
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT