Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet är kort och snart är man vid Pärleporten


Snart så finns du inte mer

Då livet är ute
när luften tar slut
jag kan inte andas
jag tittar ditut

Jag ser ljuset komma
en ängel är med
bestrålar med sin värme
och säger med mig bed

Hon vinkar emot mig
Ska livet sluta nu
Ängeln ser på mig och ler
Snart så finns du inte mer

Ängeln långsamt glider
och på sitt huvud vrider

Håret skimrar
som av guld
Det är nu livet börjar
säger hon så huld

Jag känner enorm glädje
till det jag inte vet
hur kan jag känna som jag gör
det blir min hemlighet






Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 10:31



Bookmark and Share


  LassO
känner hur du menar, en gång fanns det inte ens i ens tankeliv, man såg dödsannonser på gamla och endast ett fåtal hade dött mitt i livet. Känner mej mer mitt i livet nu men ser att man ibland sneglar på annonser om döda eller ser att vissa bara försvinner, det värsta med döden kanske är att den är så definitiv!
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP