Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vålnader

Barn som drömmer
Vuxendrömmar
Färgglada masker
Som pryder ihåliga
Spöklika avgrunder

Små händer formar
Storslagna visioner
Fantasiernas rosengård
Odlade på kal asfalt

Bortom den fuktiga dimman
Väntar härliga hägringar
Törstiga sökare
Drunknar på vägen

Fram träder vålnader
Fantomernas sällskap
Som hymner ljudlösa ord
Om kärlek och gemenskap

Kvar står novembereken
Klädd i nakna grenar
En själ utan andetag
Låt mig blunda




Fri vers (Fri form) av Ehsan
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 12:15



Bookmark and Share


  Ehsan
Tack för kommentarerna, dom är uppskattade!
2011-10-12

  Kalle.O
En av de bättre idag!
Bokmärker...
2011-10-12

  alrikod
Färgglada masker Som pryder ihåliga Spöklika avgrunder

Otroligt grymma rader
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ehsan
Ehsan