Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skvätt av jasmin

Solstrålar faller
Hjärtat i en skål av ljus
En skvätt av jasmin
Kärlekens fontän porlar
Tyst dricker jag ur din hand




Bunden vers (Tanka) av Ehsan
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-02 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ehsan
Ehsan