Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somriga havsdagar

Vattnet tränger in
Näsan bubblar av
Blöta saltkristaller

Doften av vågorna
Fiskmåsarnas skri
Och bara kroppar
Som badar i solskenet

I spegeln syns längtande ögon
Jag återvänder till vasken
Gräver in ansiktet
I kupade vattenfyllda händer
Och fortsätter drömma
Om somriga havsdagar




Fri vers (Fri form) av Ehsan
Läst 630 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-10 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ehsan
Ehsan