Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderslagna stjärnor

Sönderslagna stjärnor
Rosor på vinterasfalten
Strålar från stumma lyktstolpar
En svettig kropp i kyla

Svalda rakblad
Skärvor från en öppen mun
Blodstänkta minnen
En sargad själ i mörker

Brustna drömmar
Dunkla moln i bröstet
Ljudlösa förtvivlade rop
En värkande existens

Ögon i tusen spillror
Druckna koppar av ångest
Auror av lila sfärer
Ett förkastat hjärta




Fri vers (Fri form) av Ehsan
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-01 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ehsan
Ehsan