Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Proportioner

Det lilla är lika litet
som det stora är stort

Alltid lika mycket kvar
som det man har gjort




Fri vers av stenhur VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 16:08



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Det är livet. Ständig i rörelse. Tack
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP