Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommen

Jag minns min barndom
små fragment i detalj
Var gång jag hör dig sjunga
runt båten i Tranås hamn

Jag ser nåt helt och vackert
som bränner mina ögon
Var gång solen exploderar
i dina rörelser

Och jag vaknar till liv igen
likt en maskros om våren
Var gång vi möts, du och jag
för ett ögonblick på stranden

Och jag älskar alla minnen
där du är med
Din doft, din vind, din värme
Allt bär jag med mig

Jag älskar dig









Fri vers av Alsander
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 23:17



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Åh, vad fint!
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Alsander