Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen bråkar med Herkules

för han är hälften människa, och hälften Gud
Jo, för den odödliga guden Zeus är hans fader medan hans moder bara är en helt vanlig
dödlig kvinna ifrån Jorden
Och nu så har Herkules tagit ut det bästa av dessa två
Styrka ifrån Zeus och ödmjukhet och respekt ifrån sin moder
Så Herkules har tursamt nu bara vuxit upp och blivit till en riktigt god halvgud
En riktig karl och Man dessutom
Godheten själv
En att bara räkna med
Så om man nu bara är en ond människa som gör något riktigt dumt och kommer i hans väg
så lär man bara få veta hut
Jag tar ett typexempel

Vad fan håller du på med din dumstrut, säger Herkules
För sådär beter man sig väl inte heller emot de mindre lyckligt lottade
eller emot sina medmänniskor
Visa lite respekt
Och efter att Herkules bara har skakat om personen ifråga lite grann
så tar den här lilla sagan sitt slut
SLUT

Ingen bråkar med Herkules!

Ken Cassel
12/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 20:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) härligt :)
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel