Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt omskrivet alster ifrån noll sju


Med musiken i blodet

så åker hela gruppen på turné över land och rike, då de alla bara känner sig riktigt
peppade och glada
För det är nu som de ska få kontakt med publiken
och göra sina röster hörda
Och alla som vill, får mer än gärna bara komma och lyssna
För de kan lova att alla ni som kommer, kommer att bli mycket roade och bara börja dansa helt galet
Ja, bara flippa ut helt och hållet och känna er helt störda
Jo, för till deras sound så kommer ni inte, att bara kunna sitta still
Vilket de inte heller vill tro, att ni vill
För ni kommer säkert bara att dansa tills ni känner er helt förstörda
Så låt musiken deras nu, bara er alla få förföra
Kan väl inte bli mycket bättre än så?

Och snart så kommer gruppen säkert bara till din stad, då det bara kommer att bli ett jäkla drag
Så håll nu bara ögonen och öronen öppna för en färgsprakande musikalisk show som de kan garantera
att ni bara kommer att tycka om
Ja, en konsert och show med förförande musik och vacker sång, som bara gör en lycklig och glad
Hallelulija!!!

Med musiken i blodet!

Ken Cassel
12/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-12 21:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Musik är underbart, bra skrivet
2011-10-12

  Ninananonia VIP
Härliga tankar om musik..
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel