Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte du bara klia mig på ryggen?

Snälla du!
Kan inte du bara klia mig på ryggen?
Jo, för jag har blivit stucken jätte många gånger nu, av de där så förbannade myggen
Nä, för de tycks aldrig vilja lämna en ifred, så att man kan känna sig som en trygg en
Och de är inte så lite evalverande heller
För hela tiden så märker man av deras närvaro när de bara försöker att landa på en
för sticka en och suga ens blod
medan andra myggor bara terroriserar en med sitt evigt surrande
runt ens huvud och öron
Ja, man kan bli helt galen
Och nu så håller jag på att bli galen över att det kliar så otroligt mycket på ryggen
Så snälla du…

Ken Cassel
12/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-12 22:09



Bookmark and Share


  aol
känner igen, och dit man inte når, hoppas det löste sej, ler,
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel