Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att vilja fråga något man egentligen inte vågar

"Vad är det du vill egentligen?"

Allt för att försöka skapa rum mellan oss
när det enda jag vill är att komma dig närmre

Och det skulle inte spela någon roll
vad du nu än skulle svara
För allt jag vill är att få vara
någon slags del av ditt liv

Även om du förklarar
att du måste tänka på skolan just nu,
eller att det inte är jag, utan du, som är felet
Allt jag vet att jag inte är jag
utan dig

Och jag vet att jag skulle ge dig all tid i hela världen,
forma mig efter klockans visare
Jag skulle ge dig allt

om du gav mig en chans




Fri vers av frosthjärta
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-12 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta