Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill ha min kropp

så måste du först lyckas att förföra mitt sinne
Älska med mitt mind
Den som är jag
Min själ och mitt inre
Ja, bara få mig att öppna mig lite, och börja titta åt ditt håll
Jo, för om du nu lyckas med det, så finns det lite hopp om att jag till dig,
bara ger bort min kropp
Och att jag till dig i sängen bara rullar bort, som en färgglad liten boll
och då du bara kan ta för dig
hur mycket du vill, du ditt lilla så söta troll
Ja, så varsågod
Hoppas att det nu bara ska smaka så gott...

Om du vill ha min kropp!

Ken Cassel
12/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-12 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*skrattar*

Big Love till lilla färglada boll :)

Humor är a och o och dina härliga dikter flörtar in sig i min själ :)
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel