Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstpromenad

 

 

 

*

träden slår i natt
ser du
grenar vänder

 

samlar suset i sävliga suckar
piskar nordan tillbaks
genom sin himmel

 

försluts igen

 

 

 

delade vindar
hittar alltid
varandra

 

om träden
får stå kvar

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 138 gånger
Publicerad 2011-10-13 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri