Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem ska man få inspiration av när tragikomikern Juholt, avgått? ja eller om han avgår med S-egern... men vem vinner då? inte demokratin, i alla fall...


När Juholt ska försvara sej




När Juholt ska försvara sej

Så har han en advokat

Som får gå i bräschen

Och upprepande som en talande undulat

Med sitt stenansikte


Och snacka om ”lagar” istället

För den moral som han själv nyss snackade om

Förut men som nu en ny belysning

Han brutit mot så fatalt

Inte direkt framstår, som akut

I alla fall inte för Håkan själv

Och hans ”Nya skjut”

(varför advokat om det inte är lagligt eller)
(Ja eller olagligt menar jag)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-13 08:02



Bookmark and Share


  LassO
tycker du att jag sa skriva OM jag nu har nåt, ute på denna sida? eller ska jag känna ett sånt "förtroende" för dej, så jag skriver det bara därför till dej? Och vem lättade t ex han då sitt samvete för? Tror du att "herr Håkan" fått samversnöd över detta om inte nån, (nåt) tvingat honom?Är det vad du menar? ;=) Anders Nordlander?
2011-10-15

  Anders Nordlander VIP
va har du på ditt samvete då???
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO