Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...som typ igår...


Nära dej...


I din närhet
När du är nära
När jag får se dig
När jag får höra dej
När jag vet att du mår bra

I din närhet
Om än
För bara en stund
Är livet
Liksom lite bättre
Än annars...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 169 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-13 08:28



Bookmark and Share


  wildah
Förstår det, jo det behövs så lite ibland!
2011-10-13

    Birgersdotter VIP
som typ...fin känsla!
2011-10-13

  Ninananonia VIP
Låter underbart.. :)
2011-10-13

    Max Poisé
Yes...Helt klart!

Schysst!
2011-10-13

  Rise Little One
så är det med äkta kärlek... man ger så mycket men kräver nästan ingenting tillbaks... Applåd....
2011-10-13

  Jakob Drakros
Världen är vackrare :)
2011-10-13

  sangel
Visst är det så. Ljuset är klarare, färgerna skarpare, smakerna ljuvligare. Helt enkelt
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT