Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska sin nästa som sig själv...(att inte kränka eller såra) Att hedra sin mor och sin far...(Det följer en välsignelse i det) Att älska Herren av hela sitt hjärta och det gör man när man lär känna Honom och det önskar jag att fler kommer göra...


Att inte följa mänskliga stadgar utan Guds bud...

Jag tror på en mänsklig Gud eftersom Han blev människa en tid
Men jag tror också på en Gud som skapat himmel och jord
Ja jag tror på Jesus Han dog för mig och lät mig ej dö...

Jag har fått känna Hans värme och kärlek men också Hans kraft
Jag skulle önska förmedla mer av det men väntar in Hans tid...

Det som förbryllar människor är att dem ser på människor och inte
Jesus...Människor är bristfälliga och kan många gånger göra fel..
Men inte Han som är evig...

Vill du finna vägen? sök då Jesus, ta emot av Hans gåva

För mig var det ett underbart val jag gjorde som jag aldrig kommer
att ångra...

Men kom ihåg en sak allt är inte Gud som glimmar!

Det finns förrädiska läror så det bästa är att stänga in sig i sin egen kammare och läsa Guds ord... Herren kommer att tala och bli din vän...Men bara om du själv önskar det... Stor varm kram vad du än väljer....Du är dyrbar och älskad...




Fri vers av marie-helene
Läst 282 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-13 10:33



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Underbart förmedlat detta hände mig denna vecka med nu bär jag korset runt min hals han som bar våra bördor och smärta jag vet inte hur jag ska prata med han ännu längtan är första steget till ett nytt liv.

kram Anna-Karin
2011-10-28

  Ninananonia VIP
Varma tankar..
2011-10-23

  Bibbi VIP
Hebr.12:1,2
2011-10-18

    ej medlem längre
Berörande vackert.
2011-10-14

  Vici
Så varmt och kärleksfullt skrivet!

Och allt ÄR inte Gud som glimmar.
Så sant så.

Tack för denna fina och angelägna text!

Stor Kram till dig Helene
och till alla er andra som läser detta också!
Vici
2011-10-14

    tosing
Jag förstår dig. :-)
2011-10-13

    tosing
Jag förstår dig. :-)
2011-10-13

  Seglaren
Det där med skapelsen är en saga
det borde stå klart för alla.

Men jag önskar dig fortsatt lycka
om du funnit en väg
som är bra för dig.

-mvh- lacket
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene