Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNFALL

Stjärna faller snabbt

Önska

önska vad

 

Tanken stlla,stilla

förmår inget

 

Ej som stjärna snabb

 

Stjärnan slocknat

 

Tanken vaknar

 

För sent

för sent

att önska

Vad




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-13 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP