Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sliter ut varenda bok

som jag har i mitt huvuds bibliotek i jakt på ett minne
Så bok efter bok, bara faller ner i en enda röra ned på golvet
tills det bara blir till ett litet hav
Och mitt i detta hav så hittar jag plötsligt bara det minne som jag söker efter
Ett minne, en känsla som jag trodde att jag bara hade förlorat för längesen
Men som det ser ut nu, så kanske jag bara kan återskapa den känslan
och känna igen mig i den
För det som hände då, min älskade vän, var när det var vi två
som helt nakna bara sprang igenom den, så förtjusande trädgården
Och ifrån den dagen så kan jag visst nu åter igen bara känna den underbara smaken och doften av kärleken
För äntligen så har jag bara hittat fotografiet på oss två tillsammans i mitt huvuds bibliotek
då jag nu bara tänker på dig!

Jag sliter ut varenda bok…

Ken Cassel
13/10-2011




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-13 18:19



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så fin, vacker. Underbar...stannar liksom kvar efter man läst.
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel