Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juholt stiger lite



LITE imponerad över Juholt faktiskt, han verkar helt
Oberörd eller påverkad av vad som händer

Antingen så är han både dum och helt utan känslor
Eller en stenhård typ som klarar, uthärdar, allt

Ett statsminister ämne….
Lite imponerande faktiskt

Han stiger lite på det viset…
Faktiskt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger
Publicerad 2011-10-13 19:08



Bookmark and Share


  LassO
jag antar, att du menar annat, jag tror inte det är så illa, men Palme var helt skrupelfri och samvetslös när HAN tyckte att han "behövde det". Inte ens idag, "erkänner" Palme fanatiker att, Palme bröt mot grundlagen, i frågan om flera saker. I frågan om IB, väldigt sjukt, i frågan om de s k "hororna" som besökte t ex hans "högsta lagpåverkande minister", vilket är belagt, där han mer eller mindre tvingade (hör och häpna) Dagens Nyheter att skriva en lögnaktig dementi om ett sant påstående. Sen så smet han från skatten, och då hade han snackat mycket om skattesmitning innan men han hade ett föredrag som tydligen var betalat med att, sonen "fick" sin utbildning... Så det var inte bara lögner som han stod för, han drog sej inte ens för att folk skulle få fängelse, för hans lögners skull. Han var rätt skrupelfri kan man då se. Jag ser nog Juholt som en rätt "Blyg liten pojke" vid jänförelse, men han har ju inte vart med så länge än... Palme borde fått sparken efter att IB avslöjats och alla andra som visste om och var iblandad i det. Ett slags "stasi" och KBG upförande, i vårt land, hor(r)ibelt. Sen en minister som köper horor och därmed öppnar upp för utpressning ända in i regeringen... "utan åtgärd" utan tvärtom, försvarad av "regeringshefen" (avgådd då men återkom ju). SÅ i belysning av detta, Juholt är långt ifrån denna omdömeslöshet..... För där talar vi inte om att han kunde glömt nåt, där talar vi om lag brott på hög (ja eller låg kanske mer) nivå. Utan att uttala nåt mer om personen...

Egentligen borde alla "arbetsbyten" som nu skatteförvaltningen jagar kallas för "lex Palme" och friskriva alla inblandade Ja om man nu ska ta detta i diskussionen men, det var inte jag som drog upp det....
Grundlagsbrott av en svensk statsminister är ju så flagrant så han skulle idag, plockats bort av ren "anständighet"
2011-10-15

  Anders Nordlander VIP
Juholt är en ny Palme, fattar du inte det??!!!
2011-10-15

  Anders Nordlander VIP
Juholt är en nu Palme, fattar du inte det??!!!
2011-10-15

  anits VIP
Det tycker inte jag.
2011-10-13

  Mats Henricson
Nej !!!!!
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO