Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja.. så kan de va.. ;)


hon tänkte inte alls


jag tänkte inte att du skulle säga nåt
jag tänkte inte alls
jag älskar dig men inte inte din blick
jag förlåter dig aldrig för
du kan inte vara den
du är för
du är inte du
du är bara en nån jag inte känner

känner du igen dig..

hon sa inte ett ord
han sa det
när hon log men
hon tyckte han var trist
han ville förstöra för
hon var nån som ville mer
han bara försvann en dag
hon tänkte inte alls
han älskade och försvann

han älskade och försvann..

det här bordet är bra att älska på
det får mig att tända på
det visste du inte att
det kan va till sån nytta
den grejen är allt
den är lika grå som du
den glömmer jag aldrig för
den försvinner nu

den försvinner nu..

en dag var sak
en sak i stunden
ett ögonblick som nu
försvann med dig
bordet leendet och ordet
som jag aldrig sa
att jag älskar dig
men inte din blick
för du är inte du

och jag är inte den
du ville ha




Fri vers av frantic VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-13 20:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
mycket bra berättarstil
2013-02-02

  Ninananonia VIP
berörande
2011-10-13

    ej medlem längre
BRA
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic VIP