Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...var min vän och jag skall följa dig till livets slut...


Inte som andra...


Du är inte
Som andra
Gör inte
Som andra gör
Aldrig det
Man tror
Inte så
Som andra
Skulle gjort

Du är inte
Som andra
Du är vackrare
Än någonsin
Fast åren
Jagar också dig
Ändå är du
Lika vacker
Som någonsin
Den vackraste
Jag någonsin sett
För du är inte
Som andra
För mej

Du är inte
Som andra
Du vänder
Ändrar dig
Överreagerar ibland
Missförstår och övertolkar
Du förstår inte alltid
Vem som alltid
Vill dig väl
Vem som verkligen
Vill vara din vän
I nöd och lust
Alltid din vän

Du är inte
Som andra
Inte för mig
Du är speciell
Du är den enda
Av dej
Den enda
Jag verkligen älskat
Och älskar ännu
Men aldrig
Fått känna
På riktigt

Att se dej
Gör mig glad
Dina gröna glittrande ögon
Värmer mej inuti
Men när du inte
Är min vän
Såsom jag önskar
Skär ditt leende
Rakt igenom mig
Och läpparna
Jag vill känna mot mina
Är så nära
Men så onåbara
Eller...är de det...?

Du är inte som andra
Och Gud vad jag
Tycker om dig

För just det...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 267 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-10-14 09:31



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En drabbande text! Du uttrycker kärleken på ett rakt och ärligt sätt men samtidigt så vackert!
2011-10-17

  M_Franke
En vacker och ömsint text, bra som vanligt min vän
2011-10-14

  wildah
Du kan verkligen på ett okrånglat sätt förklara din kärlek, fint tycker jag!
2011-10-14

  Ninananonia VIP
Gillar denna :)
2011-10-14

  Anna*
Ömsint varmt och vackert!
Det är ju så det ska vara - att älska varandras fel och brister likväl som det som tilltalar.
2011-10-14

  Baystream
så jävla ärlig, inga krusiduller och krimskrams. En bra beskrivning av en kärlek man inte kan få, men ser och hyllar.

Kan ju bara önska att, girly i know, en sådan här dikt blir skriven till mig.
2011-10-14

  Mona Drugge
Så oändligt vackert berör du av din sprudlande kärlek ur ditt hjärta o själ. Tycker om o känslan man får då man läser griper tag på ett fint sätt..
2011-10-14

  Vici
Underbart skrivet!
2011-10-14

  sangel
"Tusenmilaresan börjar med ett steg", Lao Tse, tror jag. Ta steget. Tänk om ögonen säger ja. Tänk om allt blir...
Allt att vinna
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT