Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt oskyldigt, så ligger vi sked till sked

Och som vanligt så är det jag som bara kramar om dig bakifrån
Och just den här gången så gör jag det med besked, för jag kan inte låta bli att bara smeka din rygg
din mage och dina bröst
Ja, jag söker efter dina ömmaste punkter med mina händer i hopp om att du bara ska känna som jag
Känna lite av kärlekens tröst
Det som får en att bara tända till

Åh, älskling!
Vad du än gör, så sluta inte
Ja, där
Ja, precis där
Ja, det är precis där som jag vill
Ja, och jag bara älskar när du får utlopp för dina innersta känslor, då jag bara suger i mig
så mycket som möjligt
Och när du sen bara viskar dina innersta drömmar till mig i mitt ena öra, så är jag inte sen att höra
stönet ifrån en skälvande kärleksfull röst...

Helt oskyldigt, så ligger vi sked till sked!

Ken Cassel
14/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-14 18:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärleksfulla tankar om din älskade.. :)
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel