Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gång På Gång

Det värsta är inte vad Du gör
Det värsta är att Du är fullt medveten om det
Och att Du är fullt medveten om hur ont det gör i mig
Och att Du trots det gör det om igen

Gång

Gång

Som någon slags barnslig dans
för att visa, bevisa, att det är Du som har övertaget
Att jag aldrig kan vara ens ett snäpp över Dig
Att om jag sårar ditt ego en smula
Så kan du trycka ner hela mitt jag hundra gånger om

Du vet ju så jävla väl
Hur mycket Du sårar mig

Och Du vet så jävla väl
Att jag stannar kvar ändå

Gång

Gång

För Du vet att jag älskar Dig trots att Du älskar någon annan


Kanske ligger inte det värsta hos Dig, Dina handlingar och Ditt beteende
Det värsta är nog
att jag älskar dig för mycket för att kunna släppa helt och gå



Och jag hatar att jag älskar Dig




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-14 20:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Maktmänniskan är farlig och i grunden väldigt otrygg.
2011-10-14

  Kinna
en symbios i misshandel, sorgligt
2011-10-14

  Seglaren
Förvånas hur mycket diktjaget
står ut med.
Vet inte om det är dumhet eller svaghet. Men nånting sjukt är det. I alla fall jag tycker det.
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz