Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vacker som du är!

Så du behöver inte förändra dig någonting för min skull
Så du behöver inte att sminka dig någonting, för att få jag ska hålla dig så kär

Du är vacker som du är
Inget snack om den saken
Ja, för jag tycker att du lyser upp hela tiden, som om du vore ett jättestort litet sött blått blåbär
Så i närheten av dig så känner jag mig, bara så lycklig och glad
För med dig så blir man visst bara i en viss atmosfär
På ett visst humör
Ja, för som mest så skiner man upp som en sol, och gör honnör
Aj, aj, kapten!
Respekt som det sig bara bör

Du är vacker som du är
Och det kan ingen ta ifrån dig
Ja, och jag håller dig i alla fall så kär, mitt lilla stora blåbär
Och det kan inget smink eller någonting annat
i hela världen
göra någon skillnad på
Och det är alltid på hösten i september och oktober månad som vi två älskar tillsammans som få
Och då endast med ögon emellan oss två, och ingen annan

Efter att han hade deklarerat det här stycket, så tog han fram en servett
och började torka bort svetten ifrån pannan
Och varför då, mån tro?
Hade han kanske bara tagit sig vatten över huvudet?!

Du är vacker som du är!

Ken Cassel
14/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-14 22:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken märkligt skriven text
litet lätt förälskat rörande o rar
2011-10-21

  kärleks ängel
vacker text sa mycket karlek min van!
2011-10-21

  Kungsfågeln
Jättefin text!!
2011-10-21

  prinscess VIP
fin
vardagligt nära
2011-10-21

    Birgersdotter VIP
fin
2011-10-21

  Ninananonia VIP
:) Fin.. hi,hi man blir glad av att läsa den..
2011-10-15

  anits VIP
Mycket fint visst är vi vackrast
precis som vi är
2011-10-15

  Carl Thomas
inga blåa piller nära va?

Den va fin. fick mej att tänka, plus att man känner igen sej i hela sviten. Honnör för dej min vän tänkte jag säja men vafan gör det? spelar ju ingen som helst roll nuförtiden =) puss och kram, skumbanan.


ps, im a flirter-börter fast jag är full. ds.
2011-10-15

  Sofhia Wirström
vi alla är vackra som vi är :)
2011-10-14

  Sofhia Wirström
bra och öm kärleksförklaring.
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel