Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt redigerat alster ifrån noll nio


Jag var aldrig svartsjuk innan jag träffade på dig

Visste inte ens vad svartsjuka var för någonting
Men nu har jag tydligen gått och kärat ner mig i dig riktigt ordentligt
I den personen som är du
Älskar dig så otroligt mycket
Måste bara ha fått kärleksfeber, då jag tycker att du alltid är lika kul
Och om den stora frågan, bara skulle komma på talan, så skulle du mer än gärna få bli till min fru

Jag var aldrig svartsjuk innan jag träffade på dig
Så jag vet inte riktig vad det är, men jag misstänker att det är du som nu har förtrollat mig
Gjort så att jag verkligen älskar dig
Verkligen gjort mig kär
Och det bara sådär
För nu så vill jag bara ha dig, vid min sida varenda dag
Och visst får du le emot andra, men då bara för en liten stund
ett litet tag
För nu när jag har kärat ner mig i dig, så vill jag ju bara att det för alltid
ska vara du och jag...

Jag var aldrig svartsjuk innan jag träffade på dig!

Ken Cassel
15/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-15 10:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärleksfullt..
2011-10-15

  Seglaren
"Och visst får du le emot andra, men då bara för en liten stund"

Haha! bara för en liten stund.
Tänk om det blir en lång stund ... vad gör du då?
:D
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel