Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hatar vintern..kort sagt


Jag dukar under

Nu nalkas depressionernas årstid
då blek oktobersol
kastar sina färglösa strålar
ner på en stundade svartvit bild
som förblir på min näthinna
för länge
alltför länge

Snöflingornas unika formation
som stjärnstrålar i universum
håller inte min
regnbågshinna
med energi
så jag dukar under
i ett närapå evigt mörker




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-15 11:12



Bookmark and Share


  LassO
Men tänk att lägga sej under ett tjock täcke med inget annat på än den man vill ha.... huden som antänder huden, lusten antänder lusten, ute knastrar det i snön... men härinne gnistrar det av hetta...
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP