Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensklart......

 

Frostfyllda nätter

Promenader i kristallklart månljus

Eterenergin vandrar in i

Fyller celler med ljus

 

Vandring genom tomma kvarter

Där som DU inte finns

Fanns i en annan Dimension

Långt i från i en annan tid

 

Möten äger rum i en tid där allt står still

Samtidens existens i nuet

Varandets vidunderliga eskapader

I Nattens vandringar genom liv

Liv i det nu vilket aldrig upphör att existera 

 

Likt en rosendröm i ljuvliga dofters täcke

Vandrar vandrarna genom kristallklara gator

Genom oupptäckta kristallströmmar

För att bringa klarhet till dunkla medvetanden

 

Månskensfrost i nattens drömmar

Skapar kristallklara medvetanden

under nattens timmar

 

För evigheten vandrar vi i nattens dimensioner

i månskensklara nätter fyllda med förunderliga händelser

 

 




Fri vers av Anira
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-15 11:27



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin text men inslag av såväl naturromantik som mänsklig förväntan; platsar väl inom händelserikets frostlänta nätter...
2011-12-29

    AA VIP
Mycket fin text. Bokmärker.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira